×

Дългогодишен надежден партньор за вашия бизнес

В последните три десетилетия „ВиД Интернационал“ се утвърди като коректен и надежден партньор на световноизвестни компании. Съдействаме на индустрията с работещи решения в уплътнителната техника и металообработката. Заедно с това споделяме натрупания през годините опит, знания и експертна преценка.

Именно затова на нас разчитат големите!

Доставяме за българския пазар уплътнителна и вибрационна техника, металорежещи инструменти, екипировка и оборудване за машини, смазочни материали, ръчни монтажни инструменти, индустриални филтри и др. Представители сме на редица водещи в своите области производители (предимно немски) като Freudenberg, Walter и Wikus. Държим на безкомпромисното качество и затова в асортимента ни ще намерите висок клас продукти, отговарящи на европейските изисквания за качество и безопасност.

Пътят на ВиД Интернационал

Началото на фирмата „ВиД Интернационал“ поставихме в края на 1990 г. (30 ноември) с много младежки ентусиазъм и стремеж към развитие и постигане на нови хоризонти. С годините въвлякохме и други хора да се присъединят към нашата кауза и екипът ни постепенно се разшири.

Със сътресенията се справяме заедно, защото всички във „ВиД Интернационал“ сме като една голяма фамилия. Смело можем да се определим като семейна фирма що се отнася до връзките с нашите сътрудници (не служители). Основната идея на работата ни е да познаваме всички, да сме заедно в успехите, но и да решаваме съвместно проблемите.

Предизвикателства е имало много, но ние държим на топ качеството, въпреки силната конкуренция и множеството компромисни предложения на пазара. Клиентите с времето израснаха и започнаха да мислят в перспектива, оценявайки истинската стойност на добрите продукти.

1990

Старт с представителство на фирмите Merkel, IHR, Stahlwille, Dress.

1992

Към нашия екип се присъединяват първите двама сътрудници.

1994

Ставаме представители на Economos, след като купува фирмата Merkel.

1995

Местим се в собствена сграда. Нови двама сътрудници се присъединяват.

1997

Merkel става част от корпорацията Freudenberg, остава у нас като Simrit.

2007

Получаваме статут на Freudenberg Preferred Distributor.

2008

Създаваме направленията Уплътнителна техника и Металообработка.

2009

Получаваме статут на Platinum Channel Partner.

2010

Откриваме нов офис за Северна България – гр. Попово.

2018

Откриваме нов офис за Южна България – гр. Пловдив.

Международни партньорства

Безкомпромисно качество

Експертни консултации

Разнообразен асортимент

С кого работим?

Зад нас стоят развойните звена на големите фирми. Това носи сигурността, че ако ние не можем да се справим с даден проблем, то те ще се заемат с него. А нашите клиенти могат да се радват на компетентно и коректно обслужване при доставките на оборудване, инструменти и консумативи за различни отрасли.

Предлаганите от нас продукти се ползват както за първо вграждане, така и за техническо обслужване и ремонт. Експертите ни са насреща за консултации и обучения, защото за нас е важно не просто да продадем, а да изградим трайни и ползотворни взаимоотношения.

Наше правило е да мислим за здравето на цялата фирма

– то е на първо място. Ако разгледаме компанията като едно човешко тяло, за отделните органи е важно здравето на тялото. Ако нещо не е наред, понякога се прави операция и се изрязва някоя язва, но тялото остава цяло. И така вече 32 години“,

Ясен Данаилов, Мениджър.