×

Лидери в индустрията от 60 години

Vargus Ltd. е водещ световен производител и доставчик на висококачествени прецизни инструменти за нарязване на резби, струговане и ръчно отстраняване на ръбове на детайли в металообработващата и пластмасовата промишленост. Компанията е в челните позиции на инструменталната индустрия от 60 години със своите международно признати продукти.

Продуктите се разработват и произвеждат в усъвършенстваните съоръжения на компанията, сертифицирани по ISO 9001:2015. Te се предлагат и поддържат по целия свят чрез повече от 100 представители и независими агенции.


Vargus в началото

Създадената през 1960 г. в Нахария, Израел, фирма Vargus е дивизия или отдел за инструменти на Neumo Ehrenberg Group. Това е един от най-големите частни производители и дистрибутори в Европа на продукти от неръждаема стомана и металорежещи инструменти.

Фирмата е създател на първата в света триъгълна стругова пластина за резбонарязване, на първата фреза за резбонарязване със сменяеми пластини и оригиналните ръчни стружкозачистващи инструменти. Тази традиция на иновации продължава с водещи в отрасъла решения от трите основни продуктови линии на компанията - модерни решения за резбонарязване на Vardex, новаторски решения за канали и отрязване на Groovex и водещи решения за премахване на остри ръбове на Shaviv. Vargus произвежда и линията Mimipro, която включва миниатюрни инструменти за разстъргване, канали и фрезоване.


Ценности

Компанията Vargus държи на качеството и доказателство е сертификацията по ISO 9001:2015. Това е международен стандарт за производители, който установява изисквания за система за управление на качеството. Строгият стандарт за сертифициране по ISO 2000 включва демонстриране на отлични постижения в цялостното управление на качеството и гарантиране, че на клиентите се доставят продукти, произведени по най-високите стандарти за надеждност.

VARGUS има удоволствието да бъде награден със сертификат за признатия стандарт ISO 9001:2015, който получи през 2021 г. И продължава работа в посока предоставянето на все по-качествена продукция.


Компоненти на успеха


Качество

Във Vargus вярват, че превъзходното качество е от първостепенно значение във всички аспекти на дейността им. Целта на служителите на компанията е да гарантират, че продуктите и услугите им отговарят на високите изисквания на клиенти.


Технология

Vargus се гордее с доказаните техники за контрол на качеството и съвременни технологии, които включват автоматизирано инфрачервено оборудване за проверка, оптично сканиране и компютърни анализи. Така се гарантира, че инструментите са произведени според стриктни изисквания за контрол на качеството. Проверката и тестването на крайния продукт се извършват в лаборатории за контрол на качеството с помощта на най-съвременно оборудване.


ERP (планиране на ресурсите на предприятието)

Като организация Vargus се стреми към съвършенство, насърчавайки култура на непрекъснато усъвършенстване във всички техни процеси и продукти. С тази отдаденост на качеството беше съвсем естествено през 2006 г. Vargus да приеме усъвършенствана система за планиране на ресурсите на предприятието (ERP), специално проектирана за промишлеността на металите.

Надграждането до единно унифицирано ERP решение в цялата организация им позволи да рационализират операциите си, да бъдат ненадминати в обслужването на клиентите, да подобряват производителността и организационната ефективност.


Уебсайт на партньора: https://www.vargus.com/