×

Freudenberg – иновативни заедно

Германската семейна корпорация Freudenberg представлява група от компании, които произвеждат широк и постоянно допълващ се асортимент от уплътнения. Зад наименованието Freudenberg стоят редица световно познати марки като Simrit и Merkel. А тайната на техния успех се крие в задълбочените познания на процесите, иновативните методи и усъвършенстваните материали.

Freudenberg се е утвърдила като доставчик и технически партньор на клиенти от цял свят в автомобилната индустрия, гражданска авиация, машиностроенето, корабостроенето, хранителната промишленост и фармация, както и много други отрасли. Всички продукти, услуги и решения на Freudenberg са достъпни и на българския пазар благодарение на фирма В и Д Интернационал ЕООД още от създаването ѝ през 1990 г. От началото на 2008 г. фирмата получава статут на SIMRIT Preferred Distributor, което само по себе си е доказателство за качествено и компетентно обслужване.


Freudenberg в началото

Компанията майка е основана през 1849 г. като производител на кожени изделия. През годините дейността се развива в различни направления. Към момента Freudenberg се откроява като динамична и гъвкава глобална компания с научно базиран стандарт за прогрес. Служителите ѝ са експерти във водещи технологични продукти, услуги и решения, които се използват за хиляди приложения в около 40 пазарни сегмента.

Freudenberg устоява на конкуренцията и трудностите благодарение на стремежа си към съвършенство. Именно това прави възможно осъществяването на сложни производствени процеси и изработването на високотехнологични продукти. Тяхната употреба не винаги е забележима, но често е необходима.


Ценности

Ценностите са това, което прави Freudenberg надежден партньор в целия свят. Корпорацията продължава да е семейна собственост, което ѝ позволява да е независима, дългосрочно ориентирана и отговорна в своите действия.


Компоненти на успеха


Задълбочената експертиза

Freudenberg е олицетворение на креативните технически решения, съчетани с безупречно качество. Успехът се корени в технологичния опит и капацитет за иновации на компанията, както и в мисията за създаване на устойчиво бъдеще. Като глобална технологична група и партньор за развитие на клиентите, Freudenberg задава стандарти в технологиите, иновациите и качеството. Работейки в тясно сътрудничество с колеги от различни индустрии, с клиенти, партньори и научната общност, компанията разработва водещи решения и услуги, като по този начин дава ценен принос за дългосрочните постижения на своите клиенти.


Иновация

Светът непрекъснато се променя и бизнесът трябва да може да отговори на новите очаквания. Затова Freudenberg в продължение на почти 170 години намира перспективни решения, за да помага на своите клиенти да успяват да реализират професионалните си мечти.


Устойчивост

Устойчивостта на продуктите и процесите винаги е била част от отговорността, практикувана във фирмата и е в две измерения: 

    • Как проектират процесите си, така че да пестят ресурси;

    • Какви продукти и решения да разработят, така че клиентите да произвеждат по-ефективно, но същевременно устойчиво и отговорно спрямо околната среда.


Уебсайт на партньора: https://www.fst.com/