×

Stahwille – постоянство в качеството

Много преди „Произведено в Германия“ да се използва като гаранция за качество, Едуард Вилле признава, че най-високият постижим стандарт за качество е ключът към доброто развитие и производство. В офиса на компанията във Вупертал - Кроненберг той създава една от най-модерните ковачници за инструменти в Европа. Продуктите, произведени от него и екипа му, скоро им създават отлична репутация.


Stahlwille в началото

Stahwille е основана в далечната 1862 г. като работилница за пирони. Постепенно се развива, при това много бързо, до всепризнат производител на висококачествени инструменти. Радва се на непрекъснат успех, дори и през тежките военни години, благодарение на качество, специализация и многообразие на предлаганата продукция.

Създадени на принципа на удължената ръка, инструментите Stahwille са устойчиви на голямо натоварване и същевременно леки за употреба и много надеждни. В момента в групата работят над 600 души. Над 60% от продукцията се експортира в 90 страни. А основни клиенти са индустрията, автомобилостроене и въздухоплаване. Инструментите се разработват в тясно взаимодействие и с производители на автомобили и самолети.


Ценности

Константно качество, високо ниво и стриктен контрол са част от фирмената философия на Eduard Wille GmbH & Co. KG. Но друго важно нещо е, че успехът се постига от хората. Затова още от самото начало Stahwille са отговорен работодател. Самият основател разбрал, че дори най-добрият продукт е безполезен, ако служителите не са напълно отдадени на задачата си. Оттогава, чак до днес, персоналът споделят същата страст към съвършенството в производството на ръчни инструменти.

Компоненти на успеха


Технология

Отдадеността на Stahwille към качеството е отразена в няколко награди. Една от тях е желаната "iF Design Award" в категорията за индустриален дизайн. Компанията е удостоен с тази награда четири пъти – през 2011, 2013, 2014 и 2017 г. През 2015 г. е номинирана и за "German Design Award".


Качество

Когато става въпрос за качество, Stahwille не прави компромиси и това вече стана напълно ясно. Всички продукти се произвеждат на три места в Германия при най-строги условия за контрол на качеството. Най-новите производствени методи, съчетани с използването на материали от най-висок клас, гарантират спазването на най-високите изисквания. Близостта до клиента, разбирането на производствените процеси, съчетани с изискванията за висок стандарт, са основна причина за създаване на иновации, от които се нуждае пазарът.


Дистрибуция по целия свят

Петдесет и пет процента от инструментите, които произвежда Stahwille, се изнасят в над 90 страни. Компанията снабдява мрежа от дистрибутори и има собствени търговски складове в САЩ и Китай. Stahwille е близо до своите клиенти, където и да се намират. Внимателно изградената търговска мрежа и ефективните логистични системи гарантират, че техните продукти винаги достигат до местоназначението си бързо. Повече от 100 местни дистрибутори и търговци са на разположение на крайните потребители по целия свят, за да предложат ценни съвети, по същия начин като опитните инженери в Stahwille.


Уебсайт на партньора: https://www.stahlwille.de/