DC170

Твърдосплавните свредла DC170 - Иконата на пробиването

Новата продуктова гама твърдосплавни свредла с канали за охлаждане DC170, включва свредла с възможност за пробиване на дължина 16хD и 20хD (D – диаметър на отвора).

Твърдосплавните свредла DC170 са подходящи и при екстремни механични стресови режими, които се появяват при пробиване на наклонени повърхнини или при прекъснати отвори и ефективно разсейва това натоварване и температура радиално. Благодарение на специалната ориентация на водещите лентички, разрушителната вибрация се намалява до абсолютен минимум, като резултата е впечатляващо качество на обработената повърхнина и устойчивост при работа.

 

Високите температури, които се генерират при пробиването, могат ефективно да бъдат премахнати чрез използването на охлаждаща течност. Поради своя дизайн други свредла използват само част от охлаждащата течност. DC170 е напълно потопено по дължината на направляващите лентички. Този охлаждащ ефект е уникален, като се удължава живота на инструмента и се подпомага стружкоотделянето.

След направени продължителни тестове, твърдосплавните свредла DC170 осигуряват с до 50% по-дълъг живот, при работа с до 35% по-високо подаване. Повишаването на производителността не е за сметка на живота на инструмента.

 
Нашите партньори
Нашите партньори

www.stotinkite.com