Simrit

Уплътнителна техника и решения при ремонт в тежката индустрия

03.04 - 04.04.2014г.

Това е темата на проведения в залите на ВК “Старосел” семинар. Организатори на събитието бяха фирма В и Д Интернационал (от българска страна) и Freudenberg Sealing Technologies – Германия.

Господин Робин Мьолер, мениджър ремонтна дейност във Freudenberg sealing technologies Merkel, представи актуални решения на фирмата.

 

Показани бяха съвременни уплътнителни системи използвани в различни видове преси, както и модерни ротационни пръстени тип семеринги за валцови станове и установки в металодобиването, обработването и хартиената промишленост.

Нагледно бяха представени помощни средства и приспособления за монтаж на тефлонови уплътнения.

 

Голям интерес предизвика ремонтният комплект чрез рязане и залепване RK15 Bonding Set, с чиято помощ се улеснява подмяната на износени
семеринги без да е нужно напълно разглобяване на сложни, тежки и трудоемки задвижващи агрегати.
За доброто настроение се бяха погрижили и домакините, като за целта бе предвидена дегустация на майсторски приготвени местни вина.
След активната почивка, семинарът продължи на следващия ден с дискусия. Специалистите от 12 водещи български предприятия aктивно участваха в задълбочената дискусия. Те не само получиха компетентни отговори на въпросите си, но и се убедиха, че фирма В и Д Интернационал е не само продавач на висококачествени продукти, но и чрез нейните специалисти е висококомпетентен партнъор в решаването на всякакви инженерни и логистични проблеми.
 
Нашите партньори
Нашите партньори

www.stotinkite.com